NL | DE | EN
+31(0)493 49 59 37

Certificeringen

Als opdrachtgever stelt u eisen aan de kwaliteit van het transportbedrijf dat u inschakelt. Wij garanderen u dat de regels en richtlijnen rond veiligheid voor 100% in acht worden genomen. Uw producten zijn bij ons in de beste handen, met certificeringen conform HACCP- en GMP+ als bewijs. Onze certificeringen zijn voor u de garantie dat wij continue streven om de kwaliteit binnen de keten te waarborgen.

Omdat wij GMP+ zijn gecertificeerd zijn al uw producten in de gehele logistieke keten traceerbaar en controleerbaar. Zo worden alle documentstromen door ons vastgelegd en voor tenminste 7 jaar bewaard. Als ketenpartner en uw logistiek specialist beschikken wij over een uitgebreid kwaliteitssysteem.

Download hier ons NVWA-certificaat

Download hier ons FSSC-certificaat

Vendrig Transport B.V is tevens QS gecertificeerd. QS is een Duits kwaliteitszorgsysteem. Doel van het systeem is de kwaliteit en voedselveiligheid binnen de gehele voedselketen te waarborgen. Binnen de certificering staat de letter Q voor Qualit├Ąt (kwaliteit) en de letter S voor Sicherheit (zekerheid). Centraal staan daarnaast transparantie en traceerbaarheid. Het QS certificaat heeft een belangrijke meerwaarde voor ons bedrijf.