NL | DE | EN
+31(0)493 49 59 37

Wagenpark

We werken met een uniform wagenpark wat opgebouwd is uit trucks van het merk Volvo. De trucks worden (preventief) onderhouden door de Volvo dealer waardoor er nagenoeg geen onverwachte stilstand kan ontstaan. Al onze trucks zijn voorzien van een track en trace boardcomputer, zodat de afdeling planning snel kan anticiperen op vragen uit de markt. Onze trucks en chauffeurs zijn ware ambassadeurs voor uw bedrijf.

Nieuwe aanwinst: 2 FH Volvo trekkers

Nieuwe aanwinst: 2 FH Volvo trekkers.

Onze trucks worden wekelijks grondig gereinigd

Bij Vendrig Transport B.V investeren we veel in de kennis van onze chauffeurs. Zij zorgen immers voor een veilig transport van uw goederen over het
Europese wegennet. Op onze ADR-voertuigen werken we enkel met chauffeurs die minimaal 3 talen spreken, dit vanwege het internationale karakter van het werkgebied, de complexiteit van het werk en de productspecifieke eisen van de vrachten.

Up to date wagenpark

Goed opgeleide chauffeurs

Onze chauffeurs worden continu bijgeschoold. Dit bestaat deels uit de wettelijk verplichte nascholing, maar ook door een interne mentor die de
chauffeurs trainingen geeft ten aanzien van zuinig en verantwoord rijden. Al onze chauffeurs voldoen aan de richtlijn vakbekwaamheid (code 95).
Er worden hoge eisen gesteld aan onze chauffeurs door de complexe regelgeving omtrent administratieve afwikkeling van vrachten en technisch inzicht.

Unieke eigenschappen wagenpark

  • Track & trace boardcomputers
  • Representatief
  • Multifunctioneel
  • Up to date

Wenst u meer informatie over ons wagenpark?

+31(0)493 49 59 37