NL | DE | EN
+31(0)493 49 59 37

Tanktransport

De tanktransporten van Vendrig Transport B.V worden uitgevoerd met 2 soorten trucks; feed-auto’s en zogenaamde zuur-auto’s. De feed-auto’s zijn speciaal ontwikkeld voor het transporteren van (dik-)vloeibare produkten zoals aardappel-stoomschillen, tarwezetmelen etc. Doordat we gebruik maken van speciaal voor dit transport ontwikkelde opleggers kunnen we maximaal gewicht en volume laden.

Volvo FH truck met tankoplegger voor transport zuren

Volvo FH truck met tankoplegger voor transport feed

De trucks met RVS tankopleggers worden gebruikt voor het transport van organische zuren die veelal gebruikt worden in de agro-industrie en de krachtvoer-industrie. De tankopleggers zijn uitgerust met een weegsysteem, intern-spoelsysteem met opvang-mogelijkheid voor het spoelwater. Door de grote hoeveelheid koppelingen kunnen met verschillende soorten slangen bij klanten direct IBC’s of drums afgevuld worden vanuit de tankoplegger.

Grote hoeveelheid koppelingen voor diverse aansluitingen

Opleggers beschikken over eigen pompunits

Onze unieke tankopleggers maken laden en lossen onder bepaalde condities binnen 15 minuten mogelijk. Hierin onderscheidt Vendrig Transport B.V zich in de markt.Dit biedt u de zekerheid dat de lading efficiënt en snel wordt geladen en gelost. Een zeer laag eigen gewicht zorgt ervoor dat de maximale lading meegenomen kan worden, dit is een groot voordeel voor internationale ritten en brengt de kostprijs per rit verder omlaag.

Unieke eigenschappen tankopleggers

  • Eigen compressor en pomp-unit
  • Snel laden en lossen
  • Eigen weegsysteem
  • Laag eigen gewicht
  • Intern spoelsysteem met opvangmogelijkheid
  • Voldoende aansluitingen

Wenst u meer informatie over tanktransport?

+31(0)493 49 59 37
Welke vloeistoffen vervoeren we

mierenzuur – propionzuur – fosforzuur – azijnzuur – blends van
zuren – melkzuren voor feed – de-icers – clearway produkten

vloeibaar tarwezetmeel – diverse tarwegist concentraten  biergist – bierbostel en mengsels hiervan – aardappelzetmeel – aardappelstoomschillen – maïsweekwater – tarwezetmeel – visolie